Tot el que necessites per millorar l'OEE

Coneix més detalladament sobre la nostra solució de control de producció SmartMon. Aquestes són algunes de les consultes més freqüents que rebem sobre el nostre sistema.

La plataforma SmartMon està indicada per a fàbriques de tota mena, s'adapta a qualsevol màquina automàtica incloent processos manuals. Augmenta la productivitat amb una ràpida rendibilitat de la inversió (ROI). En només 3 mesos des de la seva implantació i posada en marxa ja millora fins a un 15 - 20% la seva productivitat.

Les peces produïdes es comptabilitzen mitjançant IIOT (Industrial Internet Of Things), un equip Wireless que envia la informació de producció al servidor de SmartMon. També pot utilitzar-se PLC de mercat de diverses marques, com Siemens o Omron.

Les dades es recullen mitjançant tauleta estàndard o ordinador a peu de màquina. Les dades, com els motius d'aturades, rebutjos, controls de qualitat, entrada i sortida d'empleats, etc. s'imputen d'una forma molt senzilla i ràpida, d'aquesta manera no interfereix en les tasques de l'empleat.

Sí, per descomptat. Pots utilitzar PLC, tauletes i ordinadors estàndard per a la recopilació de dades. A més, t'oferim un servei de suport tècnic immillorable que t'assistirà en tot moment. En cas contrari, des de SmartMon podem realitzar la instal·lació per tu.

Com a usuari final no necessites la instal·lació de cap programari en els teus equips: tot l'entorn s'executa directament en el navegador (Chrome o Firefox). De la part de servidor s'encarrega SmartMon.

El preu de SmartMon depèn de la quantitat de mòduls que triïs. De tota manera disposem dels preus més competitius per a aquesta mena de plataformes, tant en programari com en maquinària i oferim facilitats de pagament.

A partir del primer dia, obtindràs dades molt rellevants per a poder millorar l'efectivitat dels teus equips. A més, a partir dels informes per períodes podràs analitzar d'una forma molt intuïtiva les produccions i tendències per a prendre mesures a partir d'informació real.

Sí. El primer any és gratuït. Després s'estableix una quota mensual molt assequible, ja que regularment s'instal·len actualitzacions i millores. Respecte a les personalitzacions, no és necessària la intervenció de cap tècnic per a afegir noves funcions o definicions.